Get Adobe Flash player

Офиси:

гр.София
ул. "Пиротска"98
офис 1 и 2
моб.0897/948 214

гр.Казанлък
бул. "Розова Долина" бл.1 вх.Б ет.1
тел.0431/6 32 93

Абонамент-бюлетин (безплатно)Търсене

Политика и декларация за поверителност

Политика и декларация за поверителност

Kursove - Miks.com се ангажира да опазва личните ви данни. Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми относно използването на вашите лични данни и ние с удоволствие ще ви помогнем.

Използвайки този сайт или нашите услуги, вие се съгласявате с Обработката на вашите лични данни, както е описано в тази Декларация за поверителност.

Съдържание

 1. Дефиниции, използвани в настоящата Политика
 2. Принципите за поверителност които ние следваме.
 3. Какви права свързани с вашите лични данни имате.
 4. Каква лична информаниция ние събиораме и обработваме.
 5. Как изполваме вапите лични данни.
 6. Кой друг има достъп до личните ви данни
 7. Как подсигуряваме вашите лична информация
 8. Информация за бисквитки
 9. Контактна информация

Дефиниции

Лични данни - всяка информация, свързана с идентифицирано или подлежащо на идентификация физическо лице.
Обработка - всяка операция или набор от операции, които се извършват на лични данни или на набори от лични данни.
Субект на данните - физическо лице, чиито лични данни се обработват.
Дете - физическо лице под 16-годишна възраст.

Принципи за защита на данните

Обещаваме да следваме следните принципи за защита на данните:

 • Обработката е законна, справедлива, прозрачна. Нашите дейности по обработка имат законно основание.
 • Винаги разглеждаме вашите права преди обработката на лични данни. Ние ще ви предоставим информация относно обработката при поискване.
 • Обработката е ограничена до целта. Дейностите по обработката отговарят на целта, за която са събрани личните данни.
 • Обработката се извършва с минимални данни. Ние само събираме и обработваме минималното количество лични данни, необходими за целта- издаване на фактури, обработка на поръчка, напомняне за плащане.
 • Обработката е ограничена с времеви период. Няма да съхраняваме личните ви данни повече от необходимото.
 • Ще направим всичко по силите си, за да гарантираме точността на данните.
 • Ще направим всичко възможно, за да гарантираме целостта и поверителността на данните.

Права на субекта на данни

Предметът на данните има следните права:

 • Право на информация - което означава, че трябва да знаете, че личните ви данни се обработват; какви данни се събират, откъде се получават и защо и от кого се обработват.
 • Право на достъп - което означава, че имате право на достъп до данните, събрани от / около вас. Това включва правото ви да поискате и да получите копие от събраните от Вас лични данни.
 • Право на поправка - което означава, че имате право да поискате поправка или изтриване на вашите лични данни, които са неточни или непълни.
 • Право за изтриване - което означава, че при определени обстоятелства можете да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите записи.
 • Право на ограничаване на обработката - което означава, че при определени условия имате право да ограничите обработката на личните ви данни.
 • Право на възражение срещу обработката - което означава, че в определени случаи имате право да се противопоставите на обработката на личните си данни, например в случаите на директен маркетинг.
 • Право на възражение срещу автоматизирана обработка - което означава, че имате право да се противопоставите на автоматизираната обработка, включително профилиране; и да не подлежи на решение, основано единствено на автоматизирана обработка. Това право можете да упражнявате винаги, когато има резултат от профилирането, което води до правни последици, които засягат или засягат значително вас.
 • Право на преносимост на данни - имате право да получавате личните си данни във формат, който може да се чете от машината или ако е възможно, като директно прехвърляне от един процесор към друг.
 • Право да подадете жалба - в случай, че откажем да подадем молбата си съгласно Правата на достъп, ние ще ви предоставим причина защо. Ако не сте доволни от начина на обработване на молбата, моля свържете се с нас.
 • Право за помощ на надзорния орган - което означава, че имате право на помощ от надзорен орган и правото на други правни средства за защита, като например да поискате обезщетение за вреди.
 • Право на оттегляне на съгласието - имате право да оттеглите всяко дадено съгласие за обработка на вашите лични данни.

Данни които събираме

Иформацията, която сте ни предоставили:
Това може да е вашият имейл адрес, име, адрес за фактуриране - основно информация, която е необходима за доставка на услуга/продукт, издаване на фактура, напомняне за плащане  или за подобряване на потребителския ви опит с нас. Запазваме информацията, която ни предоставяте, за да коментирате или да изпълнявате други дейности на уебсайта. Тази информация включва например вашето име и имейл адрес.

Автоматично събрана информация за вас
Това включва информация, която автоматично се съхранява от "бисквитки" и други инструменти за сесии. Например информацията за вашата кошница, вашия IP адрес, историята на пазаруването (ако има такава) и т.н. Тази информация се използва за подобряване на вашето клиентско изживяване. Когато използвате нашите услуги или разглеждате съдържанието на нашия уебсайт, вашите дей